C5DK Blog pakken en nu blevet endnu bedre

En ny major version af C5DK Blog pakken (8.3.1.4) er nu frigivet. Nye funktioner er "Default Thumbnail", "Upload Image Reziser" og "User Attribute Block"
En ny major version af C5DK Blog pakken (8.3.1.4) er nu frigivet. Nye funktioner er "Default Thumbnail", "Upload Image Reziser" og "User Attribute Block"
Skrevet af Michael Jensen-Maar - 2018-01-21 21:07:00

En ting skal siges her! Det er en stor udfordring at følge alle de ændringer i concrete5 core koden. Så derfor er denne nye version også en bug fix version. Vi har gennemført mange omfattende tests, men jeg vil absolut ikke sætte hovedet på blokken da der kan være ydre områder hvor vi ikke har testet.

Når det så er sagt, så er her en del nyheder i pakken:

  1. Det er nu muligt at indstille et default thumbnail så der altid kommer et thumbnail på uanset on har valgt et eller ej
  2. Vi har virkelig gået igennem vores image uploader der reziser billeder i browseren inden upload. Dette indebære at vi er sikre på at der ikke bliver uploaded for store billeder til hjemmesidens blog.
  3. Vi har tilføjet en ny User Attribute Block der gør det muligt at trække bruger information ud på den enkelte blog side. Her tænker vi på f.eks. brugerens Avatar, fulde navn og bruger biografi.

C5DK Blog pakken udvikler sig hele tiden og den er blevet en del kompliceret. Dette indebære selvfølgelig at de fleste tilføjelser fra nu af bliver af den mindre type. Vi går dog og tænker i at tilføje en fil manager (på samme niveau som vores image manager), der gerne skulle gøre det muligt at indsætte et fil link til f.eks. en PDF fil ind i sin blog tekst. Hvornår dette vil ske ved jeg ikke rigtigt endnu.

Med venlig hilsen
Michael Jensen-Maar

Share: