Concrete5 DK har fået et ansigtsløft

Vi besluttede at det var tiden for et nyt udtryk på vores hjemmeside. Og det er nu sket - vi skiftede tema til standard temaet PIXEL
Vi besluttede at det var tiden for et nyt udtryk på vores hjemmeside. Og det er nu sket - vi skiftede tema til standard temaet PIXEL
Skrevet af Michael Jensen-Maar - 2018-02-26 02:12:00

Skifte temaet ud med et nyt... Hvorfor det?

Jo, ser du, det er der faktisk en hel del grunde til. Men primært fordi at det kan lade sig gøre. Det er faktisk forholdsvis enkelt i concrete5 at skifte tema. Der er dog en del parametre der skal undersøges først. Så hvis du selv skal i gang engang, så er her en lille liste du skal forholde dig til.

  • Det er nødvendigt at alle standard sideområder findes i både det gamle og det nye tema
  • Du kommer nok ikke helt uden om lidt ny styling her og der
  • Du skal være helt sikker på om du har noget custom kode der ikke helt kan køre uden det gamle tema.
  • Du skal have tålmodighed og være koncekvent i dine beslutninger
  • Du bør udføre tema skiftet på en kopi af din hjemmeside (aldrig lave drastiske ændringer på et live site)

Og hvor lang tid tog det så?

Egentlig ikke så forfærdelig lang tid. Jeg har forsøgt at tælle timerne sammen og er kommet frem til at alt i alt omkring 10 timer. Men dette indebar også kodning af en hel del nye templates til en del addons på siden.

Hvorfor valgte vi PIXEL temaet?

Mest fordi at det nok er det tema der har flest muligheder i øjeblikket. Men der kommer jo hele tiden nye temaer til concrete5 - du finder dem på markedspladsen påhttps://www.concrete5.org/marketplace/themes. Selve PIXEL temaet finder du her https://www.concrete5.org/marketplace/themes/pixel.

Jeg håber i tager godt imod det....

Jeg syntes selv det er blevet rigtig godt. Der er dog et par ting jeg godt kunne tænke mig at lave anderledes, men det må komme på et senere tidspunkt. Jeg personligt syntes at det at arbejde med PIXEL temaet er meget intuitivt. Det varede ikke længe før jeg fik fat på virkemåden og alle dens muligheder. En anden ting om PIXEL temaet er de mange ekstra add-ons der følger med. Men mere om dette på et senere tidspunkt.

Med venlig hilsen
Michael Jensen-Maar

Share: