Vi er faktisk ved at være klar til at åbne vores forum igen

Vores forum har været lukket siden vi konverterede vores hjemmeside til til concrete5 5.7 - Men nu er vi ved at være klar
Vores forum har været lukket siden vi konverterede vores hjemmeside til til concrete5 5.7 - Men nu er vi ved at være klar
Skrevet af Michael Jensen-Maar - 2016-01-17 17:47:00

Forum er snart en realitet

Vi arbejder på de sidste små forhindringer, men i store træk er vi ved at være klar til at sætte vores forum i luften igen. Dvs. at vi starter forfra.

Hvorfor så starte forfra... Je det hele handler om kompatibilitet! Vi kan ikke, på en nem måde, konverterer det gamle forum over til det nye, desværre. Men de indlæg der var i det gamle forum, er også ved at være lidt forældede. Så vi håber det nye forum vil blive brugt rigtig meget.

Forum for concrete5 version 5.6 eller 5.7?

Vi vil starte med at oprette et forum for begge hoved versioner af concrete5. Men hvis det viser sig at forum for 5.6 ikke bliver brugt, vil det blive lukket igen.

Vi vil fokusere på fremtiden, derfor vil vores forum også afspejle en større indsats på version 5.7. Ikke fordi vi ikke vil supportere 5.6 længere, men simpelthen fordi vi ikke i det sidste år har haft ret mange forespørgsler på concrete5 5.6.

Hvad kan vi så bruge dette forum til?

Vi vil starte op med nogle basale topics/kategorier, men i bliver selvfølgelig spurgt. Hvis du har en god ide til en forum kategori, så kontakt os endelig og vi vil se på sagen! Det er vigtigt for os at alle bliver involveret i udviklingen af dette forum, da det jo helst gerne skulle indeholde en mængde information der kan hjælpe andre til at komme i gang med concrete5. Og selvfølgelig få svar på eventuelle problemer med concrete5.

Vil Concrete5 Danmark svare på forum indlæg?

Vi vil, så godt vi kan og inden for de tidsrammer vi har, forsøge at være med på alle indlæg (hvis det viser sig nødvendigt). Men vi går stærkt ud fra, at i som brugere gerne skulle komme til at hjælpe hinanden. Ikke fordi vi ikke vil, men mere fordi at dette forum helst ikke skal gå hen og blive en brevkasse til Concrete5 Danmark. Men skriv nu bare løs, vi vil sørge for at alle indlæg bliver besvaret inden for rimelig tid og så godt vi kan.

Så kom igang... Brug vores forum når det kommer i luften.

Share: