Om Concrete5 CMS

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Hvad er Concrete5

Concrete5 er et open source Content Management System (CMS) som er simpelt for indehaveren af webstedet at bruge, og kraftfuldt nok for udviklere at arbejde med.

Efter at have været en succesfuld kommerciel applikation i mange år, blev det i sommeren 2008 frigivet under en åben licens, til glæde for dig. Herefter har systemet med raketfart, bredt sig til hele verden. Professionelle udviklere strømmer til, og kreative designere jubler, endelig en platform med 100% frihed til kreativt design og indholdsplacering.
Som slutbruger sidder du med de bedste kort, og ejer en løsning der kan udbygges i takt med virksomheden, og behovene vokser. Med frihed til at vælge leverandør og samarbejdspartner, uden at være fastlåst af licenser eller tidligere leverandører.
Concrete5 er ikke bare et CMS, men skal ses som en fleksibel platform, hvor du kan opbygge både simple og avancerede systemer som f.eks.:

  • websites, webshops, kampagnesites
  • intranet og extranet
  • communities, forums og blogs


Alle kalder deres CMS brugervenlige - vi kender konkurrenternes løsninger - og undres.

Læs hvad du kan som ejer af et Concrete5 website

Læs hvad du kan forvente som webudvikler på et Concrete5 website

Concrete5 er baseret på principperne bagFree and Open Source Software (FOSS) og licenseret under MIT licensen. Det betyder at kildekoden til Concrete5 er åben, hvilket fordrer programmørerne til at udføre et godt stykke arbejde, da deres kode bliver underlagt kritiske blikke fra andre programmører. Det Hvide Hus i Washington (whitehouse.gov) er skiftet til en open source løsning, begrundelsen var enkel: open source er mere sikkert!