Om Concrete5 Danmark

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Concrete5 i Danmark

Concrete5 Danmark har været på scenen siden 2008 og har siden stået for den danske oversættelse af concrete5 CMS.

Concrete5 Danmark var i starten ejet af firmaet "Danske IT Eksperter" men er siden blevet en selvstændig virksomhed hvor ejer og direktør Michael Jensen-Maar har sat sig for at gøre concrete5 CMS til det mest brugte CMS i Danmark i fremtiden. Det er selvfølgelig en stor mundfuld og ret ambitiøst, men vi er ret sikre på at det kan lade sig gøre da concrete5 er et super sejt CMS. Og nu i 2018 hvor concrete5 8.0 er kommet, er vi helt sikre på at det kan lade sig gøre.

Concrete5 CMS udviklingen der foregår i USA (www.concrete5.org) ejer alle rettigheder til concrete5 CMS. concrete5 er et Open Source projekt og dermed ganske gratis for dig som bruger. concrete5 i USA har i 2018 indgået kontrakt med det amerikanske militær hvor concrete5 vil blive brugt i fremtiden. Dette må siges at være en direkte blåstempling af concrete5.

Concrete5 Danmark er i dag "Agency Partner" med concrete5 i USA. Det giver os nogle direkte fordele med direkte support og vi kan trække på "core team" i svære support spørgsmål. Vi har også mulighed for at involvere "core team" i specielle udviklingsopgaver hvor vi kan indhente tilbud på en udviklingsopgave i USA.

Concrete5 Partner
Concrete5 Partner Certificeret

Vi håber virkelig at du får noget ud af at besøge vores hjemmeside og vi vil selvfølgelig blive meget glade for hvis du kontakter os angående yderligere spørgsmål omkring Concrete5 CMS.

Med venlig hilsen
Direktør
Michael Jensen-Maar