Open Source

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Open Source - billigere, men ikke gratis

Concrete5 er fuldstændig gratis. Du kan hente det på 3 minutter og have det kørende indenfor 1 time. Men basis løsningen er ikke altid nok. Udover softwareanskaffelsen kan du have ønsker til design, opsætning og drift, undervisning, specielle funktioner, support osv.

Det er her vi som Concrete5 leverandører kommer ind i billedet og hjælper dig. Det er ikke gratis, men disse omkostninger gælder skam også proprietær software. Med proprietær software findes altså de samme udgifter, plus licensomkostninger, plus årlige udgifter ved software opdatering og vigtigst - manglende ejerskab.

Hvorfor investere din virksomheds online fremtid, i noget som du ikke ejer 100%?

  • Hvad angår fejlretning og nye versioner med proprietær software, står du på bar bund, hvis dit samarbejde ophører eller leverandøren går konkurs. Du er hensat til at acceptere hvad leverandøren kan tilbyde.
  • Derimod kan et open source projekt aldrig låse dig til en leverandør, og det kan ikke gå konkurs.


Åben kildekode sikrer kvaliteten
Vi giver dig løftet om at open source er af højere kvalitet, mere stabilt, er mere fleksibelt og har lavere omkostninger. En OpenSource løsning sætter samtidig en stopper for fastlåsning til én leverandør og giver dig ejerskabet og kontrollen over dit site.