+45 5120 3339 •

Vores Referencer

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside. SE MERE HER!

Her på siden kan du se et lille udpluk af vores referencer

 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-355.jpg

  www.aks-zone.dk

  Konvertering til Concrete5 er i de fleste tilfælde ret enkelt. Det var også situationen i denne side. Siden tilhøre en massageklinik og den udføre sin opgave på en stille og udfordrende måde. Denne side er et godt eksempel på hvor alsidig Concrete5 kan håndterer et design.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-356.jpg

  www.appconsult.dk

  Sammen med kunden fandt vi et standard tema vi kunne arbejde videre med. Vi rettede temaets farver så de matchede kundens ønsker. Vi producerede diverse grafiske elementer og konverterede gammel Flash side indhold til den nye.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-357.jpg

  www.arosrevision.dk

  Aros Revision manglede en ny hjemmeside og da de allerede var bekendt med Concrete5 (og meget glade for det), bestemte de sig for at vi skulle bygge deres hjemmeside. Det blev selvfølgelig i den nye Concrete5 5.7.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-358.jpg

  www.carlscharnbergsuofficiellefond.dk

  Carl Scharnbergs Uofficielle Fond havde besluttet sig for at få sin egen hjemmeside. Vi tog så et standard tema og stylede det lidt om til deres farver. Indholdet har de selv klaret og siden udvikler sig løbende.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-359.jpg

  www.chaospilots.ru

  Ind i mellem laver vi hjemmesider for Russiske kunder. Og denne gang er det igen en business coach hjemmeside. Siden er selvfølgelig opbygget i Concrete5 5.7, og består af et standard tema med både video og billeder. Header fotos er konstrueret af Concrete5 Danmark. Siden er fuld responsive.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-360.jpg

  www.concrete5.dk

  Ja, vi byggede concrete5 helt om til concrete5 5.7. Og da det var den første side i concrete5 5.7, var det lidt en udfordring. Men vi syntes selv at den er blevet helt fin.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-361.jpg

  www.ellestrup-udlejning.dk

  Ellestrup Udlejning kunne ikke rigtigt få tingene til at falde på plads på deres gamle concrete5 site. Det var for svært at vedligeholde. Vi fandt så en ny add-on der lige er skabt til boligmarkedet. Så nu er deres site både brugervenlig, responsive og nem at vedligeholde.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-353.jpg

  www.høsterkøb.info

  Dette er en konverterings opgave hvor en bestående hjemmeside fik nyt responsive layout og konverteret til concrete5. Den er i dag under ejerens fulde kontrol og der bliver jævnligt tilføjet og rettet indhold.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-362.jpg

  www.hpharbo.dk

  Ortodontist Hans Peter Harbo - Vi har stået for design af layout, udvikling af tema til concrete5 samt opbygning af siden. Hans Peter Harbo står i dag selv for redigering af sidens indhold. Siden er nu opdateret til 5.7 men nyt responsive layout.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-363.jpg

  www.hundogharmoni.dk

  Hund & Harmoni - Vi har lavet layout og grafik i samarbejde med hjemmesidens ejer. Vi har hjulpet med opbygningen af hjemmeside hvor styling af en del standard add-ons var en del af opgaven. Vi afsluttede projektet med et gennemgribende kursus for ejer..
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-364.jpg

  www.jagtliv.dk

  Jagtliv.dk - Vi har designet layout, opbygget temaet for concrete5 og bistået i opbygningen af hjemmesiden. Der er lavet en del specielle ting angående søgning i sidens indhold.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-352.jpg

  www.lo-aalborg.dk

  LO Aalborg trængte virkelig til en ansigtsløftning. Deres hjemmeside var af gammel dato og deraf et meget gammelt layout.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-366.jpg

  www.lomidt.dk

  LO - Region midtjylland - Her har vi bistået reklamebureauet Form & Grafik i den mere tekniske side af hjemmesiden. Reklamebuureauet leverede Photoshop filer med layout, som vi så konverterede til et concrete5 tema.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-367.jpg

  www.mgav.dk

  Denne side havde trængt til et ansigtsløft i lang tid. Så her har vi lavet en lys flot og indbydende responsive side. Der ligger en del teknik i backend for brugerstyring og kunde filhåndtering.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-365.jpg

  www.randersbykor.dk

  Randers Bykor - Vi designede tema fra bunden hvor farver og samspil lå i fokus. Vi havde mange diskussioner om hvordan vi kunne finde den helt rigtige retning for dette tema. Vi har stået for indsættelse af det meste indhold, men Randers Bykor står i dag selv for redigering af sidens indhold.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-368.jpg

  www.rkdanmark.dk

  RK Danmark - Vi har designet layout og tema fra bunden. Vi har også bistået i opbygningen af hjemmesiden. I dag redigere ejeren selv sidens indhold, et godt eksempel på hvor nem concrete5 er for brugeren.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-370.jpg

  www.runekristensen.dk

  Rune Kristensen havde brug for en hjemmeside til sine politiske aktiviteter. Så vi viste ham hvordan Concrete5 virkede og installerede et tema til ham. Han har så selv opbygget hjemmesiden siden.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-369.jpg

  www.springcompany.eu

  Spring Company kom til os i første omgang i forbindelse med en opdatering af concrete5. Men vi blev hurtigt enig om at Concrete5 5.7 var vejen frem og at en konvertering til et responsive design skulle udføres.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-372.jpg

  www.stokvad.dk

  Stokvad A/S Rådgivende Ingeniør FRI - Vi har lavet layout, grafik samt bygget siden op fra grunden. Stokvad A/S har dog bistået i oprettelse af indhold som et led i forståelsen af concrete5.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-373.jpg

  www.thortrans.dk

  Vi har stået for det meste af opbygningen hvor vi i et standard tema lavede en del tilpasninger der var unik for Thortrans. Thortrans har nu overtaget selv og siden bliver opdateret jævnligt.
 • Se mere... C5DK_BLOG_uID-2_Thumb_cID-371.jpg

  www.virtuscoach.com

  Virtus Coach Int. - Vi har ud fra et standard tema lavet layout. Dvs. ændringer bestod mest i ændringer i farver. Vi har designet grafik og hjulpet til med opbygning.