Concrete5 Web Design

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Udvikling og design af Concrete5 hjemmesider

• Hvad kan vi gøre for dig?

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig megen erfaring. Vi har indtil nu produceret mere end 500 hjemmesider eller indhold til disse -Du kan se et lille udpluk her... Så vi kan helt sikkert udvikle hjemmesider ud af boksen, lige efter din smag. Vi vil gerne kalde os eksperter i Concrete5, men det er der så mange der gør. Så vi vil bare sige - Vi kan bare det der med Concrete5 CMS. Og det er ikke bare løgn.

Concrete5 Partner Certificeret
Concrete5 Partner Certificeret

• Fremtiden, hva' så?

Vi har de sidste par år specialiseret os i fuld responsive hjemmesider. Dvs. at du kan få en hjemmeside, der er lige så virkningsfuld om du kikker på den med en computer eller du foretrækker at se den via din smartphone mobiltelefon (og selvfølgelig også på tablets som iPad og Android).www.concrete5.dk er i dag fuld responsive.

• Hvordan kommer du så videre?

Ja, du kan jo altid selv forsøge. Og det er der mange der gør med gode resultater. Så start med at downloade din kopi af Concrete5 CMS -Download her... Og så er det jo bare at gå i gang (vi har lavet en lille video for at hjælpe dig med installationen). Hvis du ønsker et standard layout (Theme), kan du altid finde en masse eksempler på concrete5.org Theme Markedspladsen. Og hvis du mangler lidt funktionalitet kan du finde mange nye funktioner på concrete5.org Add-on Markedspladsen. En hel del af produkterne på Markedspladsen er gratis, men mange produkter har en pris. Det er dog ikke mange penge det drejer sig om (gennemsnit prisen er vel på $30).

• Kan vi hjælpe dig?

Ja, selvfølgelig kan vi det. At lave en flot og funktionsdygtig hjemmeside kan godt virke uoverskuelig i starten. Så der er ikke noget i vejen for at få hjælp. Kontakt os og få en gratis uforpligtende snak omkring dit hjemmeside projekt. Så kan vi beregne et budget og give dig et tilbud på din nye hjemmeside.

Så udfyld formularen her i bunden af siden.

Så kontakter vi dig snarest.

 

Jeg vil gerne have hjælp til design
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet