Udvikling af Add-ons

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Concrete5 Danmark udviklede add-ons

Det er muligt påconcrete5.org(Concrete5's hovedside i USA), at downloade rigtig mange add-ons (funktionudvidelser til Concrete5). Nogen har en pris og andre er gratis. Men hvis du ikke kan finde lige det du har brug for, kan vi tilbyde at udvikle det for dig.

Få et godt tilbud

Alting har en pris og udvikling af add-ons er ingen undtagelse. Men vi vil altid lave et fair tilbud til dig.

Concrete5 CMS kan rigtig mange ting og ud af boksen er det muligt at lave nogle flotte hjemmesider. Men det er ikke altid nok, så kontakt os os vi kan sammen finde lige den løsning du står og mangler. Vi udvikler funktioner/add-ons til et hvert formål, og det kan mange gange sagtens betale sig at få fremstillet den funktionalitet du står og har brug for.

Vi har allerede lavet en del add-ons. Disse er på vej til at kunne købes på markedspladsen påconcrete5.orgi USA.

En væsentlig add-on at nævne skulle lige væreePay betalingssystem add-on der gør det muligt, at bruge danske ePaysom online betalingssystem for Concrete5 eCommerce webshoppen der kan integreres ind i din hjemmeside.

En anden add-on vi er meget stolte af er, C5DK Blogging Package der gerne skulle gøre det både nemt at blogge, men samtidig give udvikleren af hjemmesider en god og solid værktøjskasse til at designe en blog side. Vi har lavet en demonstrations side påblog.concrete5.dk.

Men du kan løbende følge med i hvilke add-ons vi ligger til salg i USA påC5DK Add-on siden

Ring til os på 5120 3339 og lad os få en uforpligtende samtale om lige netop den funktion du mangler. Eller udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Jeg vil gerne vide mere om udvikling af add-ons
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet