+45 5120 3339 •

Concrete5 Hosting

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside. SE MERE HER!

Pålidelig Concrete5 webhotel

Vi leverer webhoteller opsat med nyeste danske version af Concrete5.

Vi tør godt vove den påstand, at vi har en af de mest stabile serverparker. Vores servere er overvågede døgnet rundt, alle ugens dage, for at kunne garantere dig en så høj oppetid, som overhovedet muligt.

Med mange års erfaring i at hoste Concrete5, er vi også klar til at hoste dit webprojekt, uanset størrelse.

Vi har sammensat en standard hosting model (Concrete5 G1 Hosting). Med G1 hosting får du 1Gb plads til dit website og det koster Kr. 60.- pr. måned +moms (faktureret for ét år ad gangen - Kr. 720,- +moms).

Vi har sammensat en standard hosting model (Concrete5 G2 Hosting). Med G2 hosting får du 2Gb plads til dit website og det koster Kr. 80.- pr. måned +moms (faktureret for ét år ad gangen - Kr. 960,- +moms).

Vi har sammensat en standard hosting model (Concrete5 G3 Hosting). Med G3 hosting får du 3Gb plads til dit website og det koster Kr. 100.- pr. måned +moms (faktureret for ét år ad gangen - Kr. 1.200,- +moms).

Vi har sammensat en standard hosting model (Concrete5 G5 Hosting). Med G5 hosting får du 5Gb plads til dit website og det koster Kr. 120.- pr. måned +moms (faktureret for ét år ad gangen - Kr. 1.440,- +moms).

Hvis disse løsninger ikke dækker dit behov, kan vi selvfølgelig sammensætte en løsning der passer til dig.

Standard løsningernes e-mail teknologi er pop3/imap.

Kontakt os, og vi sammensætter en løsning til dit behov.

 

Super stærk Concrete5 hosting:

  • Sikrede servere
  • Hurtig og stabil forbindelse
  • Overvågning.
  • Support