Kursus og Undervisning

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Kursus og undervisning i Concrete5

Hvorfor ikke skære det fordyrende led fra og selv stå for vedligeholdelsen af dit Concrete5 website?

Med et Concrete5 undervisningsforløb vil du blive teknisk og strategisk klædt på til, fremadrettet at kunne udføre opgaver vedrørerende dit website.

Vi tilbyder 3 kursus typer

  • Concrete5 kursus via Skype - lynkursus.
    Målgruppe: Til den enkelte der gerne vil have slået nogle funktioner fast.
  • Concrete5 grundkursus i opdatering af website.
    Målgruppe: Indholdsredaktører hvor den daglige drift er i fokus.
  • Concrete5 webmaster kursus hvor du lærer at opbygge og drive et Concrete5-site.
    Målgruppe: Webmaster/webudvikler i et firma, samt webbureauer som vil tilbyde Concrete5 løsninger.

Concrete5 kursus via Skype

Vi har flere og flere der gerne lige vil have de vigtigste ting slået fast for at komme videre. Eller du sidder og bakser med et problem der bare ikke vil lykkedes. Så er et lille lynkursus via Skype måske noget for dig.

Pris: 800,- +moms pr påbegyndt time

Tilmelding/info:Maileller ring til Michael Jensen-Maar +45 5120 3339 for at høre nærmere.

Concrete5 grundkursus

Dette Concrete5 kursus er henvendt til dig, som er ny i Concrete5, og som allerede har fået et Concrete5 site installeret. Måske har du endnu ikke prøvet at vedligeholde et Concrete5-site, eller måske mangler du en forståelse for, hvordan indhold skal oprettes og efterfølgende vises. Uanset hvad, så er dette Concrete5 kursus koncentreret om det grundlæggende - at få oprettet indhold som tekster, nyheder, billeder, video og formularer, som derefter præsenteres på sitet.

Pris: Prisen for dette grundlæggende Concrete5 kursus er kr. 8.000,-. I er velkommen til at deltage med op til 12 medarbejdere fra samme virksomhed. Varigheden er 1 dag. Priser er excl. moms og excl. forplejning.
Sted: Hos jer, eller efter aftale.

Datoer: Tjek blot i din kalender hvornår det passer dig bedst. Passer det også ind i vores kalender, har vi en aftale.

Tilmelding/info:Maileller ring til Michael Jensen-Maar +45 5120 3339 for at høre nærmere.

Concrete5 webmaster kursus

Dette kursus er henvendt til firmaer som selv vil kunne varetage udviklingen af deres website, eller webbureauer som vil oplæres i Concrete5, så de kan tilbyde det til deres kunder.

Vi starter helt fra bunden med en gennemgang af de teknologier som et Concrete5-miljø består af. Herefter installeres nyeste Concrete5 version, efter konfigurationen fortsætter vi dette kursus med at give et overblik over den måde Concrete5 er opygget på, og du lærer at konfigurere Concrete5-sitet på administrator niveau.
Herefter er det nødvendigt at kende lidt til termer som blokke, attributter og sidetyper. Du lærer at oprette dine første sider, og du lærer at aktivere tilføjelser i Concrete5, som kan tilføje mere funktionalitet til dit website. Vi prøver også at downloade eksterne tilføjelser og temaer, hvorefter vi aktiverer disse og indstiller dem, så de passer til dit behov.

Dag 2 samler vi op på dag 1, hvis der er nogle spørgsmål. Men ellers er dagen afsat til at du lære at oversætte et designudkast til Concrete5 skabeloner, så du selv kan udbygge jeres site med nyt design og nye sidetyper. Ved programmering af temafiler benyttes CSS, HTML og PHP.

Pris: Prisen for dette Concrete5 webmaster kursus er kr. 15.000,-. Varigheden er 2 dage. I er velkommen til at deltage med 1-2 medarbejde fra samme virksomhed til samme pris. Priser er excl. moms og excl. forplejning.

Sted: Hos jer, eller efter aftale.

Datoer: Tjek blot i din kalender hvornår det passer dig bedst. Passer det også ind i vores kalender, har vi en aftale.

Varighed: Som udgangspunkt er varigheden af dette webmaster Concrete5 kursus sat til 2 dage, men mener du, at du har brug for mere eller mindre tid, kan vi regulere på antallet af kursusdage.

Tilmelding/info:Maileller ring til Michael Jensen-Maar på +45 5120 3339 for at høre nærmere.

Betalt support

Betalt support i verdensklasse over telefon- og email er også muligt,få professionel hjælp her ».