SEO - SemSeo

Concrete5 SEO | SemSeo | Concrete5 Danmark

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER
semseo.dk logo

SEMSEO. DK - En unik virksomhed

SemSeo.dk er en højt specialiseret virksomhed, som arbejder med Googleoptimering. Vi har gennem årene oparbejdet meget omfattende og unik knowhow. Hundrevis af optimeringer gennem mange år giver et erfaringsgrundlag, som er afgørende ved enhver optimering af vores kunders hjemmesider.

Vores unikke viden om Googleoptimering, knivskarpe analyser og de mange års erfaring, er de særlige konkurrencefordele, som kommer vores kunder til gode ved enhver optimering.

Gennem en fokuseret og målrettet indsats, opnår vores kunder særdeles gode resultater på Internettet.

En stor fordel ved vores koncept er, at man kan betragte optimeringen som en investering. Der er ingen løbende omkostninger eller abonnement.

UNIKKE METODER – UNIKKE RESULTATER

Vi kan f.eks. dokumentere, at vi har fået kunder frem på Google både i Danmark og i mange lande over hele verden. Altså i rigtig mange lande over hele verden - samtidigt.

Vores metode til Googleoptimering er udviklet og finpudset gennem mange år. Metoden er så effektiv, at vi har flere kunder, som ligger på side 1 på Google f.eks. 5 år efter at optimeringen blev implementret, uden at der er foretaget ændringer i optimeringen.

Det er der mange eksperter, som vil hævde, ikke er muligt, på grund af Googles ændringer i sorteringen af hjemmesider. Men Googles ændringer i sorteringen af hjemmesider er oftes marginale, og desuden ofte en fordel i forhold til vores metode. De mest betydende faktorer for placeringerne, som vi fokuserer på, er ikke er blevet ændret væsentligt.

VÆRDIEN ER NYE KUNDER

Værdien af en effektiv optimering er høj. En hjemmeside, som løbende generer nye kontakter og nye kunder er både billig og effektiv markedsføring. Aldrig tidligere har det været muligt at markedsføre sig globalt for en relativ lille investering. En af de vigtigste beslutninger for dagens virksomheder, er valget af SEO-leverandør.


For mere information udfyld venligst nedenstående formular