C5DK Add-ons

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Concrete5 Danmark Add-ons

Vi laver selvfølgelig selv add-ons, eller funktionsmoduler om du vil. Disse add-ons vil løbende blive sat til salg påmarkedspladsenwww.concrete5.orgi USA.

Vi fremstiller også custom add-ons for vores kunder og det kunne jo være, at du netop mangler en eller anden funktion til din hjemmeside. Såkontakt osog få en snak omkring dit projekt.

De add-ons vi i fremtiden laver for concrete5 version 5.7.+, har vi lavet et dokumentations site. Hvor du både kan se vores add-ons i funktion og finde dokumentation om hvordan du sætter det hele op.

Dette site hedderaddons.concrete5.dkog du kan komme til det ved at klikke på billedet her under:

Gå til vores add-on site

Add-ons vi har lavet

På denne side og siderne under, kan du se beskrivelser af de Add-ons vi har udviklet. Der er links på siderne til markedspladsen i USA.

Vi håber der er en eller flere add-ons der kunne have din interesse .

C5DK Add-on liste (Concrete5 5.7 og der over)


#
Meget fleksibel Single-User eller Multi-User blog pakke med en simpel og smart brugerflade. Ingen grund til at være administrator på hjemmesiden for at skrive blog.
#
En lille add-on for at lave illusionen af sne på dine sider. Virker godt til Jul :-;
#
C5DK Multilingual Content (5.7) - er lidt anderledes end standard indholds blokken. Den giver dig mulighed for at indsætte indhold på forskellige sprog på de enkelte sider.
#
​C5DK TwentyTwenty Image, er en add-on for Concrete5 5.7 der gør det muligt, at vise 2 lige store billeder i "før " og "efter" tilstand.

C5DK Add-on liste (Concrete5 5.6.3.3 og der under)


#
Vi har lavet en blog add-on der både kan sættes op som enkeltbruger blog og til multibruger blog. Den er meget alsidig og er lavet til at kunne bygges ind i en hvilken som helst Concrete5 hjemmeside.
#
ePay payment gateway for eCommerce webshoppen. Det er faktisk den eneste betalingsgateway der er integreret ind i concrete5 webshoppen
#
Nem Indsættelse af flersproget indhold på en side. Blokken er Ajax styret så siden ikke skal genindlæses for at skifte sprog
#
Ratingsystem for din Concrete5 website. Du kan indsætte denne blok på sider, under side objekter og du giver så dine brugere mulighed for, via et 5 stjerne system, at rate din side eller side objekt.
#
Denne pakke forenkler validering nye registrerede brugere på din hjemmeside. Hver gang du validerer en ny bruger, bliver brugeren automatisk tilføjet bruger grupper.