+45 5120 3339 •

C5DK Add-ons

Lad os udvikle jeres nye concrete5 hjemmeside. SE MERE HER!

Add-ons vi har lavet

På denne side og siderne under, kan du se beskrivelser af de Add-ons vi har udviklet. Der er links på siderne til markedspladsen i USA.

Vi håber der er en eller flere add-ons der kunne have din interesse .

C5DK Add-on liste (Concrete5 5.7 og der over)


c5dk_blog_57.png
Meget fleksibel Single-User eller Multi-User blog pakke med en simpel og smart brugerflade. Ingen grund til at være administrator på hjemmesiden for at skrive blog.
icon.png
En lille add-on for at lave illusionen af sne på dine sider. Virker godt til Jul :-;
c5dk_multilingual_content_57.png
C5DK Multilingual Content (5.7) - er lidt anderledes end standard indholds blokken. Den giver dig mulighed for at indsætte indhold på forskellige sprog på de enkelte sider.
icon.png
​C5DK TwentyTwenty Image, er en add-on for Concrete5 5.7 der gør det muligt, at vise 2 lige store billeder i "før " og "efter" tilstand.

C5DK Add-on liste (Concrete5 5.6.3.3 og der under)


icon-C5DK-blog.png
Vi har lavet en blog add-on der både kan sættes op som enkeltbruger blog og til multibruger blog. Den er meget alsidig og er lavet til at kunne bygges ind i en hvilken som helst Concrete5 hjemmeside.
icon-epay.png
ePay payment gateway for eCommerce webshoppen. Det er faktisk den eneste betalingsgateway der er integreret ind i concrete5 webshoppen
icon-C5DK-Multilingual-Content-Block.png
Nem Indsættelse af flersproget indhold på en side. Blokken er Ajax styret så siden ikke skal genindlæses for at skifte sprog
icon-C5DK-rating.png
Ratingsystem for din Concrete5 website. Du kan indsætte denne blok på sider, under side objekter og du giver så dine brugere mulighed for, via et 5 stjerne system, at rate din side eller side objekt.
icon-C5DK-userval.png
Denne pakke forenkler validering nye registrerede brugere på din hjemmeside. Hver gang du validerer en ny bruger, bliver brugeren automatisk tilføjet bruger grupper.