C5DK Add-ons

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Concrete5 Danmark Add-ons

Vi laver selvfølgelig selv add-ons, eller funktionsmoduler om du vil. Disse add-ons vil løbende blive sat til salg på markedspladsenwww.concrete5.org i USA.

Vi fremstiller også custom add-ons for vores kunder og det kunne jo være, at du netop mangler en eller anden funktion til din hjemmeside. Så kontakt os og få en snak omkring dit projekt.

De add-ons vi i fremtiden laver for concrete5 version 5.7.+, har vi lavet et dokumentations site. Hvor du både kan se vores add-ons i funktion og finde dokumentation om hvordan du sætter det hele op.

Dette site hedder addons.concrete5.dk og du kan komme til det ved at klikke på billedet her under:

Gå til vores add-on site

Add-ons vi har lavet

På denne side og siderne under, kan du se beskrivelser af de Add-ons vi har udviklet. Der er links på siderne til markedspladsen i USA.

Vi håber der er en eller flere add-ons der kunne have din interesse .

C5DK Add-on liste (Concrete5 5.7 og der over)


#
Meget fleksibel Single-User eller Multi-User blog pakke med en simpel og smart brugerflade. Ingen grund til at være administrator på hjemmesiden for at skrive blog.
#
En lille add-on for at lave illusionen af sne på dine sider. Virker godt til Jul :-;
#
C5DK Multilingual Content (5.7) - er lidt anderledes end standard indholds blokken. Den giver dig mulighed for at indsætte indhold på forskellige sprog på de enkelte sider.
#
​C5DK TwentyTwenty Image, er en add-on for Concrete5 5.7 der gør det muligt, at vise 2 lige store billeder i "før " og "efter" tilstand.

C5DK Add-on liste (Concrete5 5.6.3.3 og der under)


#
Vi har lavet en blog add-on der både kan sættes op som enkeltbruger blog og til multibruger blog. Den er meget alsidig og er lavet til at kunne bygges ind i en hvilken som helst Concrete5 hjemmeside.
#
ePay payment gateway for eCommerce webshoppen. Det er faktisk den eneste betalingsgateway der er integreret ind i concrete5 webshoppen
#
Nem Indsættelse af flersproget indhold på en side. Blokken er Ajax styret så siden ikke skal genindlæses for at skifte sprog
#
Ratingsystem for din Concrete5 website. Du kan indsætte denne blok på sider, under side objekter og du giver så dine brugere mulighed for, via et 5 stjerne system, at rate din side eller side objekt.
#
Denne pakke forenkler validering nye registrerede brugere på din hjemmeside. Hver gang du validerer en ny bruger, bliver brugeren automatisk tilføjet bruger grupper.