SEO

SEO for din hjemmeside kan redigeres centralt og under indstillinger for den enkelte side.

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Rediger SEO for den enkelte side

Siden oprettet 24-01-2015 18:29

Siden opdateret 23-02-2018 15:32

SEO Fanen i indstillinger bringer vigtig side specifik SEO attributter sammen på ét sted for hurtig redigering. Du bør også tjekke Bulk SEO i kontrolpanelet for at ændre disse værdier på tværs af mange sider på en gang.

concrete5 redigering
  • URL Slug (URL Side Navn) - Dette er den læselige virkelige URL for denne side. I stedet for dinhjemmeside.dk/index.php?cID=1341, URL Slug omdøber din side til dinhjemmeside.dk/contact. Hvis disse webadresser ikke fungerer, kan du skrive "Pæne URL" i værktøjslinjens søgeområde og se om denne indstilling er slået til.
  • Meta Titel - Dette felt, det der vises sammen med dit hjemmesides navn i toppen af enhver browser, og er den tilknyttede titel fra Google eller andre søgemaskiner.
  • Meta beskrivelse - Søgemaskiner viser typisk denne under den tilknyttede titel til din side.
  • Meta Keywords - Nogle søgemaskiner søge efter dette for at bestemme, hvad den handler om. Put en kommasepareret liste af ord her, som ikke gentages for meget.
  • Header ekstra indhold - Alt andet du har brug for at tilføje til HEAD sektionen af din side kan indsættes her. For eksempel Google Webmaster Tools har et særligt metatag du kan føje til din startside til at validere ejerskab, hvis du klippe og indsætte hele dit tag her, skulle det vise sig i kildenkoden.
  • Udeluk fra sitemap.xml - Hvis dine Jobs (kontrolpanel) kører korrekt, vil din hjemmeside generere en sitemap.xml fil, der beskriver alle de vigtige sider på din hjemmeside til søgemaskiner. Hvis denne side ikke er vigtigt, kan du udelukke det fra listen her.

Nogle af disse indstillinger kan også redigeres fra "Lokalitet" eller "Attributter", SEO Fanen giver dig bare et enkelt sted at gå til for alle side SEO indstillinger.

Indlæser Samtale