C5DK Multilingual Content (5.6)

Nem Indsættelse af flersproget indhold på en side. Blokken er Ajax styret så siden ikke skal genindlæses for at skifte sprog

Indholdsblok for flere sprog

C5DK Multilingual Content Block - er lidt anderledes end standard indholds blokken. Den giver dig mulighed for at indsætte indhold på forskellige sprog på de enkelte sider.

Det er ikke en erstatning for den store Concrete5 Multilingual pakke, der er designet til at styre sprog på hele dit hjemmeside. Men for at gøre det muligt at indsætte tekst i forskellige sprog på de enkelte sider, uden det er nødvendigt at genindlæse siden, har denne pakke sin berettigelse.

Denne pakke består af to blokke:

C5DK flersproget indhold:

Dette er den vigtigste blok. Ved at tilføje den, kan du oprette indhold på forskellige sprog. Dette indhold kan derefter skiftes til forskellige sprog ved flag ikoner, der automatisk tilføjes, når du opretter et sprog sektion i blokken.

Bemærk: Vi har medtaget flere "Tilpassede skabeloner" for at give dig mulighed til at ændre layoutet på blokken. Herunder muligheden for at fjerne flag for den enkelte indholdsblok. Vi opfordrer dig til at prøve de skabeloner, fordi de helt sikkert vil give dig meget mere fleksibilitet med at designe din hjemmeside!

C5DK flersproget indholds Menu:

Dette er en flag menu. Denne blok kan bruges, hvis du har flere forekomster af C5DK Multilingual Content. Når du bruger denne blok, kan du ændre sproget for alle forekomster af C5DK Multilingual Content blokke på samme tid.

Ny version 1.0.3:

1. Vi bruger nu cookies til det valgte sprog. Når et sprog er valgt, vil det følge alle sider over alt på hjemmesiden.

2. Vi har tilføjet en sprogvælger indstillings side i kontrolpanelet. Du kan her vælge de sprog, du ønsker at bruge, når du tilføjer blokken til en side. Dette giver en del mere overskuelighed.