Teknologi

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Teknologi og udvikling

I Danmark er der flere og flere digitale bureauer som har specialiseret sig i Concrete5 løsninger. Da selve platformen allerede er under løbende udvikling af concrete5.org, er bureauets arbejdsfunktion typisk: design, opsætning og drift, undervisning, udvikling af specielle funktioner, support osv.

Concrete5 er udviklet i open source scripting sproget PHP. Sproget bruges til webapplikationer og til at generere dynamisk indhold og tilsvarende funktioner. PHP kom til verden i 1995, og er i dag, det suverænt mest populære sprog til webapplikationer.Din fordel? Masse at danske udviklere.

Concrete5 afvikles på en server med Apache, der siden 1996 er verdens mest populære, skallerbare og pålidelige webserver.Din fordel? Nemt at finde en dansk hosting partner.
Concrete5 gemmer sine data i en relationel database, nærmere bestemt MySQL. MySQL er gennemtestet, hurtig og pålidelig og gemmer sig også bag populære sider som Wikipedia, Facebook og Google.Din fordel? En database platform uden begrænsninger.

Vi glemte vist at nævne, at både PHP, Apache og MySQL naturligvis er open source - og derfor ganske gratis at benytte. Samtidig er de nogle af verdens mest udbredte teknologier indenfor deres respektive områder, hvilket er din garanti for hastighed, stabilitet og sikkerhed - og med tusindvis af leverandører alene i Danmark er du godt sikret.

Concrete5 vokser med dig
Med den fleksible platform bag Concrete5, kan du starte med en mindre løsning, som derefter kan udbygges i takt med at dine behov vokser. Og vi står selvfølgelig til rådighed med support,design, udvikling og meget mere.