Tilføj Sider

Med Concrete5 bliver hele din hjemmeside organiseret i et træ. Du kan se, hvordan din hjemmesides arkitektur ser ud ved at gå til Dashboard > Sitemap:

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Tilføjelse af sider

Siden oprettet 30-01-2015 21:16

Siden opdateret 23-02-2018 15:43

Med Concrete5 bliver hele din hjemmeside organiseret i et træ. Du kan se, hvordan din hjemmesides arkitektur ser ud ved at gå til Kontrolpanel > Sitemap:

concrete5 redigering

Tilføjelse af sider i concrete5.7 er forskellig fra tidligere versioner af Concrete5. Du har nu en kladder sektion, hvor du kan arbejde på sider, der ikke hører hjemme i din live hjemmeside endnu.

 Hvis du vil tilføje en side, skal du klikke på side ikonet i din værktøjs bar.

Den øverste del af denne fane viser de side typer, der er tilgængelige for tilføjelse af den aktuelle redaktør.

concrete5 redigering

Klik på Tom side, og du er straks igang med en ny side i redigeringstilstand og du kan begynde at trække blokke ind, hvor du vil have dem.

Klik på en side type som job Annonce Opslag eller Portefølje Project, og du vil straks blive sendt til Composer til en ny tom side med den pågældende side type, så du hurtigt kan indtaste de nødvendige meta data.

Når du er klar til at udgive din side, skal du sørge for at du har givet den et navn og en placering fra Indstillinger > Composer fanen.

Nederst på siden kan du se en kladde sektion. Dette viser alle de sider, du har arbejdet på, men hvor du endnu ikke har valgt en placering og offentliggjort siden.

concrete5 redigering
Indlæser Samtale