Om Concrete5 version 5.7

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Concrete5 version 8 er her! Og hvad så med version 5.7?

Vi syntes at Concrete5 5.7 var et super cool spring ind i fremtiden. Redigering af hjemmesider blev meget nemmere for brugeren. Dette havde selvfølgelig nogle omkostninger, og den største er nok at udvikling af temaer og add-ons til concrete5 5.7 og 8.0, som er blevet lidt mere kompliceret. Men dog til at overkomme. concrete5 8.0 har en lang række forbedringer frem for concrete5 5.7. Og den er absolut lige så stabil som 7'eren. Dog er der en del add-ons der ikke direkte kan køre i concrete5 8.0 men vi forventer at det kommer hurtigt på plads.

Concrete5 Danmark(www.concrete5.dk)er i dag bygget op i Concrete5 8.0.1 - Og vi så ingen hindring i det da vi opgraderde.

Concrete5 5.7 - Skal jeg migrerer til denne version fra 5.6?

Det er et klart JA... Concrete5 5.7 er stabil og har mange add-ons på concrete5 markedspladsen. Men husk, det er en migrering. Det er ikke muligt at opdaterer direkte til concrete5 5.7. Så du kunne lige så godt tage det fulde spring og hoppe direkte til concrete5 8.0.

Skal jeg bygge min nye hjemmeside i concrete5 5.7 eller concrete5 8.0?

Hvis du mener at bygge en hjemmeside helt fra bunden? Så er svaret så absolut JA! Concrete5 5.7 og 8.0 er utrolig alsidig og når man er blevet enig om grundlaget for konfigurationen, så vil dagligdagen med vedligeholdelse og tilføjelser være den rene leg. Concrete5 er jo ikke bare en platform til at lave sider med indhold. Concrete5 er meget mere end det... Selvfølgelig vil den enlige webside redaktør have et fantastisk værktøj, men store firmaer vil finde concrete5 5.7 og 8.0 bruger styring og workflow funktioner i en klasse for sig. Og oven i købet har Concrete5 5.7 og 8.0 indbygget sprogstyring fra start. concrete5 8.0 sprogstyring er endnu mere udbygget og gør flersproget hjemmesider til en leg.

Hvordan kommer jeg videre?

Du kunne jo starte med atdownloade den nye version herpå siden og prøve den af. Den kan installeres med demonstrations indhold og du kan på den måde hurtigt få et godt indblik i hvad Concrete5 8.0 tilbyder sig.

Hvis du eller dit firma har besluttet sig til at i gerne vil have jeres hjemmeside i concrete5. Så kontakt os på Concrete5 Danmark og lad os få en snak om dit projekt. Du kan enten skrive til os på mail info@concrete5.dk - eller ringe på 5120 3339 og få en uforpligtende snak.

Vi har lavet en lille introduktionsvideo

Du kan se den her og den vare ikke mere end 7 minutter (ny version for concrete5 8.0 er på vej).