Versioner

Når du foretager ændringer i blokkene på en side i Concrete5, gemmes disse ændringer som en ny version, når du forlader redigeringstilstand. Du kan se alle versioner af en side ved at sætte det i redigeringstilstand og derefter klikke versioner:

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Sidens versioner

Siden oprettet 30-01-2015 20:26

Siden opdateret 23-02-2018 15:40

Når du foretager ændringer i blokkene på en side i Concrete5, gemmes disse ændringer som en ny version, når du forlader redigeringstilstand. Du kan se alle versioner af en side ved at sætte det i redigeringstilstand og derefter klikke versioner:

concrete5 redigering

Kun én version af en side er "aktiv" på ethvert givet tidspunkt, det er den blå i listen. Dette er den version af siden Concrete5 vil vise til offentligheden.

Hvis du har foretaget ændringer og gemt dem med "Gem Ændringer" i stedet for "Offentliggør Ændringer", vil du se den nyeste version (Version 3 ovenfor), når du er logget ind som redaktør, men personer uden redigerings tilladelse til denne side vil se den aktive version (Version 2 ovenfor).

Vælg to versioner for at sammenligne side-by-side ved hjælp af afkrydsningsfelterne til venstre.

For at gå tilbage til en tidligere version, skal du klikke på pilen til højre, når du ruller hen over en række og vælge Godkend fra popup menuen.

Dupliker vil oprette en ny version baseret på den, du vælger. Ny side vil skabe en helt ny side i dine kladder baseret på denne version. Disse værktøjer gør det let at vise en godkendt version af en side , mens du arbejder på hvordan, siden skal se ud i fremtiden.

Slet fjerner den version du klikker på og kan ikke fortrydes! Det er generelt fint at efterlade gamle versioner i systemet, men hvis du har fået hundreder eller tusinder af dem, kan de sløve redigerings oplevelsen. Der er et automatiseret job i kontrolpanelet, der vil fjerne alt undtagen de seneste 10 versioner fra hver side på din hjemmeside. Indtast "job" i intelligent søgning for at komme til denne funktion.

concrete5 redigering

Kun én version af en side er "aktiv" på ethvert givet tidspunkt, det er den blå i listen. Dette er den version af siden Concrete5 vil vise til offentligheden.

Hvis du har foretaget ændringer og gemt dem med Billedfremviser egne bidrag i stedet for Udgiv mine redigeringer, vil du se den nyeste version (Ny version 3 ovenfor), når logget ind som redaktør, men nogen uden redigering rettigheder til denne side vil se den aktive version (Ny version 2 ovenfor).

Vælg to versioner at sammenligne side-by-side ved hjælp af afkrydsningsfelterne til venstre.

For at gå tilbage til en tidligere version, skal du klikke på pilen til højre, når du ruller hen over en række og vælge Godkend fra popup.

Duplicate vil oprette en ny version baseret på den, du vælger. Ny side vil skabe en helt ny side i dine kladder baseret på denne version. Disse værktøjer gør det let at forlade en godkendt version af en side op, mens du arbejder på det, siden skal se ud i fremtiden.

Slet fjerner den version og kan ikke være un-done! Det er generelt fint at forlade gamle versioner rundt, men hvis du har fået hundreder eller tusinder af dem, at de kan bremse redigering oplevelse. Der er en automatiseret opgave i instrumentbrættet, der vil fjerne alt, men de seneste 10 versioner fra hver side i dit websted. Type "job" i intelligent søgning for at få der.

Indlæser Samtale