Concrete5 Danmark præsenterer den nye C5DK Blog pakke

Det har været meget op ad bakke, men nu er den klar - C5DK Blog pakken for Concrete5 version 5.7.+
Det har været meget op ad bakke, men nu er den klar - C5DK Blog pakken for Concrete5 version 5.7.+
Skrevet af Michael Jensen-Maar - 2015-11-10 19:06:00

...Pyhhhhh

Den var svær, og vi er bare så stolte over at kunne præsenterer vores C5DK Blog pakke. Den har taget ca. ½ år at udvikle. Mest fordi vi lige først skulle lære at programmere for Concrete5 version 5.7. Og det var en af de vanskeligste indlærings-processer jeg endnu har oplevet.

Det var bare svært

Og hvad er det så der er så svært ved udvikling af add-ons til Concrete5 version 5.7+. Ingenting hvis man bare ved det. Det der har været mest vanskeligt er, at dokumentation til Concrete5 5.7 er først skrevet imens vi har udviklet Blog pakken. Dvs. at vi i mange tilfælde har måtte gætte os til hvordan det skulle laves.

En af de ting der har været den store udfordring er, at forstå det nye concept bag "namespaces". Dette er noget nyt for os alle her på Concrete5 Danmark. Og da dette er hele grundlaget for den nye programmerings-metode, var vi som Bambi på isen (rigtig meget på glatis). Men det ligger nu bag os og "namespaces" ligger lige som bare i rygraden nu.

Fremtiden ser lys ud

Jeg tror personligt at vi vil se nogle rigtige seje add-ons for Concrete5 5.7 i fremtiden. Jeg kan allerede se en del smarte add-ons ligge og vente på Markedspladsen i USA. Det ser også ud til at kvaliteten er blevet en del højere. Så jeg glæder mig meget til at se hvor det føre hen.

Share: