Vores Referencer

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

Her på siden kan du se et lille udpluk af vores referencer

concrete5 danmark natur

Testimonials

 • Tak for Concrete5.dk forståelse og samarbejdsvilje for at løse og opsætte mine idéer omkring min nye hjemmeside, Colorfulfaces.dk.

  Jeg kan nu fremvise en fantastisk hjemmeside med masser af billeder af ansigtsmaling, i meget høj kvalitet og med hurtig mobil respons. Michael er altid hurtig på telefonen, klar til at besvarer spørgsmål og yde hjælp.
  – Colorfulfaces
  Tina Henriksen
  www.colorfulfaces.dk
 • Ja vi var jo så uheldige, da vi skulle skifte til Concrete5, at vi bestilte opsætningen af vor nye webside, hos et bureau som uheldigvis ikke havde den store erfaring med Contrete5, og det betød at vi fik en dårlig oplevelse uden service og knowhow.
  Men så gik vi på nettet og søgte OM HJÆLP vedrørende Concrete5, og fandt "Concrete5 Danmark", og efter den første samtale, vidste jeg at vi var kommet til den rigtige person, som vidste "alt" om Concrete5, og havde viden til at give os løsninger på alle vore problemer. Efter vi nu har arbejdet sammen i ca 3/4 år, syntes jeg at vi har fået vores ønsker på det rigtige spor, og takket være din altid gode service og store viden på området, er vi trykke og glade for at samarbejde med "Concrete5 Danmark", så en stor tak til dig Michael Jensen-Maar.
  – Jardex Erhverv
  Brdr. Jardorf A/S
  Peter Kristoffersen

Indsend Testimonial


Alt der angives her vises under forfatter (f.eks. Titel, virksomhed, osv.). Alt der begynder med http:// vil automatisk blive linket...