www.bacterfield.com

Bacterfield producerer hundemad og kattemad og er en af de større spillere på markedet

Lad os udvikle jeres nye Concrete5 hjemmeside.

Vi kan selvfølgelig designe og udvikle din hjemmeside og vi har rigtig meget erfaring.

SE MERE HER

www.bacterfield.com

Her er en af de større sites vi har lavet. Bacterfield (http://www.bacterfield.com) producerer hundemad og kattemad og er en af de større spillere på markedet. Vi er oppe på et concrete5 site med mere end 10 sprog (og flere bliver løbende tilføjet). Det skal dog siges at vi ser en del udfordringer i f.eks. sproget Farsi og Hebrew, da disse sprog er RTL (højre til venstre læseretning). Det virker helt fint hvis man ikke blander dem sammen med Latin tekst. Dette er dog ikke et problem med concrete5, men en udfordring i det heletaget når vi taler om HTML fortolkning i web browsere.

I 2018 skiftede vi hele sitets udseende ud med et nyt tema (Concrete5 PIXEL). Dette tema gav os de sidste værktøjer til at give kunden det look de ønskede. Vi opdaterede også sitet til concrete5 version 8.3.2, der også gav os nye værktøjer til udvikling af sitet. En af de væsentligste ting at fremhæve er concrete5's evne til at håndterer flere sprog, som er blevet meget bedre i concrete5 version 8.x branchen.

Vi syntes selv at Bacterfield har fået et flot og funktionsdygtigt site. Vi har lavet et par custom add-ons og templates til concrete5 for at løse alle udfordringerne for kunden.